enes
http://www.studiodma.net/wp-content/uploads/2018/06/grov.jpg

Project Grosvenor

 

Office refurbishment & extension
London
UK


Refurbishment of an existing Edwardian building within Westminster Conservation area together with extension to rear. The scope included change of use to offices from basement to fifth floor. A new lift was constructed to serve all floors with extensive works carried out to make the building function as an office, while maintaining some of the traditional aspects of the building.
 
We collaborated with a London based Architects to provide technical support for all stages of the project, from sketch design stage to completion on site. This included liaising with the planning and building control departments to achieve permission and permits together with coordinating with various design consultants and monitoring work on site